embedded links

Join in these discussions today! Log in or register.
Tuesday 5 August 2003 2.25pm
James

Why does my embedded link (see http://london-se1.co.uk/forum/read.php?f=1&i=6975&t=6975 ) not work?

Thanks

Mappie



Cider maker, cidermaker or cider-maker?
Tuesday 5 August 2003 2.35pm
It doesn't seem to like the anchor in the link (denoted by #) so I have removed that and it works now.

However, I would prefer that you didn't resurrect an old point of controversy on the forum about a particular member.



Editor of the London SE1 website.
Subscribe to our SE1 Direct weekly newsletter.
Tuesday 18 November 2003 4.55pm
James,

Am obviously feeling a bit too blonde today, but I've tried putting a HTML link into a forum post today and I can't get it to work.

Is the tag the standard HREF one (<A HREF="URL"></A>) ?

If so, I'm not sure why <A HREF="http://www.met.police.uk/events/index.htm#18nov">this</A> won't work ?

(You just watch, it will work in this post....when it didn't in the other)



Post edited (18 Nov 03 16:56)
Tuesday 18 November 2003 6.47pm
You need to put the URL in angle brackets < and >

Automatic URL-to-link conversion is on my to-do list

(I already have the relevant PHP in use for the SE1 Direct web archive - it's just a matter of finding time to include it in the forum code...)



Editor of the London SE1 website.
Subscribe to our SE1 Direct weekly newsletter.
Wednesday 19 November 2003 1.11pm
Gotcha. Thanks.

To post a message, please log in or register..

Keep up with SE1 news

We have three email newsletters for you to choose from: